Administratie Assistent

  • Geen tijd voor uw administratie? Geen expertise in huis? Meer tijd over houden voor uw eigen vak? Ik help u graag, efficiënt en vakkundig!
  • Uw bedrijf ‘te klein’ voor een eigen administratie kracht? Tijdelijk of permanent financiële ondersteuning nodig? Ik help u op een flexibele manier, betrouwbaar en met hoogstaande kwaliteit .
  • Ondersteuning nodig bij uw financiële administratie? Besparen op accountantskosten en toch dezelfde kwaliteit behouden? Ik help u met plezier en bespaar u geld !

Administratie, boekhouding of accountant

Een goede en actuele administratie plus financiële verslaglegging hoort er nu eenmaal bij. De belasting stelt zelfs daarnaast eisen aan de inrichting van uw administratie. Het het is dus belangrijk uw administratie goed op orde te hebben.

Vaak hoor ik dat bedrijven geen tijd hebben voor de administratie, over te weinig expertise beschikken, of er gewoonweg geen zin in hebben. De administratie assistent kan in dat geval uitkomst bieden. Ik ben graag de spin in het web, schep orde en zorg met plezier dat administratieve zaken op orde zijn en blijven. Zo houdt u tijd over voor andere zaken!.

Mijn opdrachtgevers zijn tevreden over mijn prijs/kwaliteit verhouding. U krijgt dus echt waar voor uw geld, voor lange of voor korte tijd. Aan u de keus. Ook voor startende ondernemers is het inrichten van de administratie van essentieel belang. De administratie assistent biedt optimale ondersteuning bij al uw administratieve zaken .

Neemt u gerust eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking.